Clientii Electrica Oltenia isi pot plati facturile si in reteaua UniKasa oferita de Citi

Data publicarii: 03-04-2007 | Finante-Banci

Citibank Romania anunta ca a extins gama de facturi ce pot fi platite prin reteaua UniKasa, prin incheierea unui parteneriat cu CEZ (fosta Electrica Oltenia), unul dintre cei mai mari furnizori si distribuitori de energie electrica de pe piata romaneasca, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Datorita acestui parteneriat, oricare dintre cei 1,4 milioane de clienti ai CEZ isi poate plati facturile rapid si convenabil intr-una dintre cele 20 de statii Agip din Craiova, Targu Jiu, Targoviste, Pitesti, Bucuresti si Timisoara.

"Intr-o prima faza, parteneriatul cu CEZ (fosta Electrica Oltenia) va utiliza doar o parte a retelei UniKasa, centrele din benzinariile Agip, care sunt disponibile non-stop. Pana la finalul acestui an intentionam sa asiguram clientilor CEZ posibilitatea de a-si plati facturile prin intreaga noastra retea, in toate locatiile UniKasa, inclusiv centrele din magazinele DOMO", declara Cristela Georgescu, Director General Adjunct, Citibank Romania. "Dezvoltarea retelei de locatii UniKasa, prin incheierea de parteneriate cu mari lanturi comerciale, completata cu extinderea gamei de facturi acceptate pentru incasare constituie coordonatele principale ale strategiei de promovare a conceptului de <>".

"Acest pas vine pentru a confirma inca o data angajamentul pe care CEZ si l-a asumat fata de clienti, in a le oferi metode variate, moderne si eficiente de plata si a imbunatati serviciul oferit. Clientii nostri vor continua sa descopere si sa utilizeze metode moderne de plata, inclusiv transfer bancar sau debit direct", a declarat Martin Pacovsky, CFO, CEZ Romania.

Serviciul UniKasa ofera in prezent peste 30 de locatii in intreaga tara, centre amplasate in 20 de benzinarii Agip si 13 magazine DOMO, urmand ca serviciul sa fie extins in 40 de magazine DOMO pana la finalul acestui an.

UniKasa permite tuturor utilizatorilor plata facturilor CEZ (fosta Electrica Oltenia), Vodafone, Avon, Romtelecom, Electrica (Bucuresti si Ilfov) si Zapp. Platitorul trebuie sa prezinte factura la ghiseul UniKasa, casierul scaneaza codul de bare de pe aceasta, plata este inregistrata in sistem si confirmata prin chitanta primita de platitor. Utilizarea sistemului UniKasa este gratuita. Serviciul este accesibil oricui, platitorul nu trebuie sa fie neaparat client Citibank.

Serviciul UniKasa a fost lansat in toamna lui 2004, Romania fiind cea de-a doua tara, dupa Polonia, in care Citi a introdus acest sistem de plata a facturilor. UniKasa este a doua initiativa a Citi Romania ce implica dezvoltarea centrelor de plati in numerar. In 2000, Citi a lansat, in premiera pe piata romaneasca, primul sistem automat de plati in numerar - EasyPayments - o solutie integrata de plata a furnizorilor de servicii din domeniul utilitatilor publice, telefoniei, asigurarilor, televiziunii prin cablu, etc. Sistemul permite persoanelor fizice sa-si achite facturile curente oricand, 24 de ore in fiecare zi a saptamanii, la unul dintre automatele Citi.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: