Fondurile structurale pot fi accesate de intreprinzatorii romani si prin Banca Transilvania

Data publicarii: 05-04-2007 | Finante-Banci

Banca Transilvania a incheiat un parteneriat cu Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC) si cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM) prin care intreprinzatorii romani vor putea accesa, de acum inainte, prin Banca Transilvania, fonduri nerambursabile care fac parte din programul guvernamental de sustinere a dezvoltarii sectorului IMM, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Robert C. Rekkers, Directorul General al Bancii Transilvania, afirma: "Parteneriatul acesta face parte din strategia Bancii Transilvania de a sustine micii intreprinzatori pentru cresterea afacerilor si pentru stimularea investitiilor. Avem siguranta ca aceste fonduri vor creste numarul programelor cofinantate din fonduri structurale, ceea ce este in beneficiul mediului de afaceri din Romania".

Una dintre principalele directii de actiune ale Bancii Transilvania este reprezentata de sectorul intreprinderilor mici si mijlocii: produse si servicii dedicate - dintre care unele constituie premiere pe piata autohtona, precum si o echipa de consultanti IMM, aflati la dispozitia clientilor in toata reteaua de unitati a Bancii Transilvania.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: