Carrefour va investi 100 milioane euro in cinci centre comerciale noi, anul viitor

Data publicarii: 11-04-2007 | Afaceri

Carrefour Romania, proprietate a grupului francez Hyparlo, va extinde, in 2008, reteaua de hipermarketuri cu cinci magazine, la Oradea , Arad, Bucuresti, Pitesti si Suceva, pentru care va investi 100 milioane euro a declarat directorul de marketing, Andreea Mihai. In capitala, Carrefour va deschide anul viitor, cel de-al cincilea magazin, situat in zona Vitan Barzesti, avand 1.100 locuri de parcare. Pentru deschiderea magazinului din Arad, ce ofera 1.200 de locuri de parcare, retailerul francez va colabora cu societatea Red Project One. Magazinul Carrefour Oradea va avea aproximativ 2.000 de locuri de parcare.

Tot in 2008, Carrefour va deschide cate un magazin la Pitesti si Suceava. Carrefour Pitesti va fi deschis in Complexul Jupiter, cel mai mare proiect de retail din zona Argesului. Complexul va include un spatiu de inchiriat de aproximativ 65.000 metri patrati, pentru retail si divertisment. In prima faza spatiul de inchiriat va masura 45.000 metri patrati si va include hipermarketul Carrefour, magazine cu autoservire, magazine mari de mobila si galerie comerciala.

Anul acesta, Carrefour Romania isi va extinde reteaua de hipermarketuri cu trei magazine, doua la Iasi si unul la Cluj- Napoca, investitia fiind estimata la aproximativ 60 milioane euro. Reteaua Carrefour Romania include in prezent sapte hipermarketuri in Ploiesti, Constanta, Brasov si Bucuresti. Carrefour Romania a vandut, anul trecut, prin cele sapte magazine, produse in valoare de 608,9 milioane de euro, reprezentand o crestere cu 39% fata de 2005.

NewsIn