Platinum investeste 200 mil euro pentru constructia a 2.000 de apartamente in Capitala

Data publicarii: 16-04-2007 | Imobiliare

Grupul israelian Platinum a achizitionat recent doua loturi de teren in Capitala pe care doreste sa dezvolte un proiect de 2.000 de apartamente pentru constructia carora va investi 200 milioane de euro. Potrivit oficialilor companiei, acesta este al doilea proiect derulat in Capitala, dupa ansamblul rezidential Vitan Platinum Towers, unde Antrepriza Generala de Constructii Carpati va construi alte 300 de apartamente, dintre care 163 vor fi finalizate la sfarsitul anului 2008, iar restul in decursul anului 2009.

Lucrarile la ansamblul rezidential Vitan Platinum Towers au inceput la jumatatea lunii martie 2007, iar de la lansarea proiectului, in noiembrie 2006, s-au vandut deja 137 de apartamente. Ansamblul rezidential Vitan Platinum Towers este construit pe un teren de 6.500 mp si are o suprafata construita totala de 30.000 de mp la suprafata si 10.000 mp in subteran (parcare si depozite) si este situat in apropierea statiei de metrou Mihai Bravu.

Pentru achizitionarea unui apartament in ansamblul rezidential Vitan Platinum Towers metoda standard de plata este 25% avans, restul putand fi platit la alegere, in transe trimestriale sau la predarea apartamentului. Agentul exclusiv de vanzari pentru ansamblul rezidential Vitan Platinum Towers este compania Eurisko.

Grupul Platinum a fost infiintat in Romania in anul 2005 si are ca principal domeniu de activitate dezvoltarea de proiecte imobiliare mari, in Bucuresti si in orasele mari din Romania. Grupul Platinum are ca actionari persoane juridice din Statele Unite si din Israel.

NewsIn