Vodafone Romania lanseaza o noua sectiune video in portalul mobil Vodafone live

Data publicarii: 26-04-2007 | IT&C

Incepand de astazi, utilizatorii Vodafone live! 3G au acces la o mare varietate de continut video exclusiv, intr-o noua sectiune a portalului mobil, intitulata Homemade.ro. Prin parteneriatul incheiat cu portalul homemade.ro, Vodafone ofera clientilor sai posibilitatea de a accesa gratuit continutul gazduit de primul videoblog romanesc, direct pe telefonul mobil, se arata intr-un comunicat de presa al companiei remis BankNews.ro.

Videoclipurile publicate pe site-ul homemade.ro sunt realizate exclusiv de utilizatori, cu ajutorul telefonului mobil, webcam-ului sau camerei video. Site-ul incurajeaza creativitatea utilizatorilor prin lansarea unei teme de concurs, in fiecare saptamana. In urma voturilor publicului, exprimate pe site si in portalul Vodafone live!, se desemneaza, saptamanal, videoclipul castigator. Acesta este anuntat in cadrul emisiunii Homemade.ro, difuzate pe TVR 2, in fiecare vineri. Premiile, in valoare de 1.000 RON fiecare, sunt oferite de Vodafone.

Serviciile video, alaturi de cele muzicale si de informatie, reprezinta ariile principale de dezvoltare ale portalului mobil Vodafone live! 3G. Pe partea de Internet si continut exclusiv, Grupul Vodafone a anuntat recent 3 parteneriate strategice la nivel global, cu YouTube - site extrem de popular care permite incarcarea si vizualizarea continutului video generat de catre utilizatori,  MySpace - site-ul suport pentru una dintre cele mai cunoscute comunitati online la nivel mondial si eBay - cel mai mare site de licitatii online din lume.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: