Cele mai multe agentii si sucursale bancare vor fi inchise de 1 mai

Data publicarii: 28-04-2007 | Finante-Banci

Majoritatea unitatilor bancare nu au program cu publicul in data de 1 mai, cu exceptia unor agentii din marile magazine, care sunt deschise in aceasta perioada. Sucursalele si agentiile  BRD - Groupe Societe Generale nu vor desfasura operatiuni cu publicul marti, pe data de 1 mai. Exceptie fac numai agentiile bancii din marile centre comerciale precum Kaufland, Carrefour, Cora Lujerului, Mercur Mall Ploiesti, Jolie Ville Baneasa, inclusiv ghiseul BRD Visa Tax din aeroportul Henri Coanda.

Unitatile UniCredit Romania si HVB Tiriac vor fi inchise pe data de 1 mai, cu exceptia agentiilor HVB Tiriac din magazinele Metro, care vor fi deschise intre orele 9-18, au anuntat reprezentantii bancii.

"Ziua de 1 mai este o zi bancara nelucratoare, insa nu obligatorie pentru toate institutiile",  a precizat purtatorul de cuvant al BNR, Mugur Stet. El a explicat ca este necesar sa se lucreze in data de 30 aprilie, deoarece sunt persoane care au de efectuat plati si care doresc sa-si achite ratele la credite.

Chiar daca majoritatea sucursalelor si agentiile bancilor sunt inchise pe data de 1 mai, institutiile bancare au luat toate masurile pentru a asigura alimentarea cu numerar a bancomatelor si a automatelor de schimb valutar (ASV), astfel incat clientii bancilor sa poata avea acces nelimitat la propriile resurse financiare.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: