Emerald scoate la vanzare 68 de apartamente de lux pe malul Lacului Tei

Data publicarii: 03-05-2007 | Imobiliare

Ultima transa de 68 de apartamente din totalul de 279 din cadrul proiectului rezidential de lux Emerald Residences a fost scoasa la vanzare la inceputul lunii mai, iar preturile de vanzare incep de la 1.650 pe metru patrat, anunta un comunicat al companiei imobiliare Neocasa.

Noua oferta contine apartamente Deluxe cu doua sau trei camere, Garden si Triplex. Constructia proiectului a inceput in august 2006, urmand sa fie dat in folosinta in februarie 2008. Proiectul Emerald Residences este dezvoltat de Brooklyn Investment, antreprenorul este Summa Romania, iar banca asociata - Alpha Bank. Investitia totala se va ridica la circa 48 de milioane de euro.

Potrivit oficialilor companiei, din locuintele care au devenit astfel disponibile pentru cumparatori, cele de la nivelul doi in sus au toate vedere catre lac, iar cele care pornesc de la nivelul solului se impart in doua categorii: Garden si Triplex.

"Apartamentele Garden sunt un duplex mai special, in sensul ca primul nivel este la parter si au acces la propria gradina. Apartamentele de tip Triplex sau Townhouse sunt o noutate pe piata, fiind un apartament pe trei nivele care porneste de la nivelul solului si care are de asemenea acces la propria gradina, existand serii de cate patru astfel de apartamente la tranzitia dintre blocuri. Primul nivel este destinat livingului si bucatariei, al doilea dormitoarelor iar la nivelul trei se gaseste un spatiu dedicat petrecerii timpului liber, asa numita "hobby room"",  sustine Adrian Dumitru, directorul de vanzari al proiectului.

Triplexul este o locuinta hibrid, aflata la granita dintre apartament in bloc si vila, reprezentand solutia ideala pentru persoanele care prefera vila dar nu vor sa se indeparteze de ritmul urban. Apartamentele nou date spre vanzare au suprafete de 77,49 mp, cele de  doua camere, 124,83 mp (3 camere), 131,3-201,1 mp (Garden), 278,22 - 283,18 (Triplex).

De la lansarea vanzarilor in octombrie 2006, au fost cumparate aproximativ doua treimi din numarul total al apartamentelor. Lucrarile au fost initiate in august 2006, iar in prezent fiind completata aproximativ 90% din structura. Toate cladirile vor fi date in folosinta in acelasi timp, mai precis februarie 2008.

Cei interesati de achizitionarea unui apartament in cadrul complexului, beneficiaza inca de la lansarea proiectului de posibilitatea vizionarii unui apartament-mostra in marime naturala situat la centrul de vanzari de langa santier, din strada Tuzla 39, sector 2, Bucuresti.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: