Real Hypermarket Romania si BRD-Finance lanseaza promotia ''3 rate cu dobanda 0''

Data publicarii: 04-05-2007 | Finante-Banci

real Hypermarket Romania, in colaborare cu BRD Finance, lanseaza pentru utilizatorii cardului Real oferta promotionala "3 rate cu dobanda 0"  pentru produsele achizitionate cu acest instrument de creditare, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Promotia se desfasoara in perioada 26 aprilie 2007 - 23 mai 2007 si ofera clientilor posibilitatea achitarii oricarui produs din magazinul real,- in 3 rate lunare egale, fara costuri de dobanda si comision. Aceasta facilitate este acordata in exclusivitate posesorilor cardului Real sau celor care completeaza o cerere de card (sub forma de prima cumparatura).

"Pentru a veni in intampinarea nevoilor de creditare ale clientilor nostri, desfasuram impreuna cu BRD Finance o promotie speciala prin care dorim sa incurajam utilizarea cardurilor co-branded Real la cumparaturi, fie ca este vorba de bunuri de consum sau despre produse alimentare. Introdus in urma cu un an, cardul co-branded Real s-a dovedit a fi un instrument util pentru clientii nostri", a declarat Andreea Lupea, Director Operational.

Pe perioada desfasurarii promotiei nu se anuleaza promotia in curs (5% discount pentru utilizatorii cardului Real, la achizitionarea produselor electro & it din catalogul Real). Perioada de gratie pentru cumparaturile efectuate cu cardul Real este de maximum 47 de zile.

Detinatorii cardurilor de credit co-branded Real,- beneficiaza de o serie de avantaje: ofertele speciale de pret, care sunt disponibile numai pentru utilizatorii acestui card, costuri reduse de creditare, dobanda fiind cu atat mai mica cu cat cardul este utilizat mai mult (pentru sume mai mici de 800 RON, dobanda lunara este 2,49% pentru sume cuprinse intre 800 RON si 2000 RON, de 2,29%, iar pentru mai mult de 2000 RON, de 1,99%).

De asemenea, posesorii cardului Real beneficiaza de variante multiple de finantare, fara avans si fara girant. Cardul Real poate fi obtinut direct din magazin, pe baza unei proceduri foarte simpla si rapida, documentele necesare fiind doar buletinul de identitate al solicitantului si adeverinta de venit. Limita de creditare se stabileste pe loc, clientii putand utiliza aceasta limita chiar in momentul acordarii pentru a cumpara produse din categoria bunurilor de folosinta indelungata. Ulterior, cardul va putea fi utilizat pentru achizionarea oricaror alte produse puse la dispozitie de real,- Hypermarket - produse alimentare, imbracaminte, produse casnice si electrocasnice, electronice etc.

Orice client cu varsta cuprinsa intre 18 si 69 ani, angajat sau pensionar, considerat eligibil in urma analizei situatiei sale personale si financiare  de catre BRD Finance, poate deveni posesor al acestui card.

Toti posesorii cardului de credit Real pot alege ca modalitate de rambursare fie plata integrala la finalul perioadei de gratie, fie modalitatea de plata in sume minime lunare. Pentru utilizarea cardului cu perioada de gratie, nu se plateste  nici o dobanda, cu conditia rambursarii integrale a sumei la  scadenta. La platile efectuate in sume minime lunare, dobanda este inclusa in valoarea ratelor.

Sumele care urmeaza sa fie achitate se vor regasi in extrasul de cont lunar pe care titularul cardului il primeste acasa, care cuprinde tranzactiile efectuate, locurile in care s-au efectuat plati sau retrageri de numerar, taxele si comisioanele retinute de banca, suma minima de plata. Daca clientul a ales o perioada de gratie (de maximum 40 de zile), suma trebuie achitata integral la scadenta, iar daca a optat pentru rate, va plati in fiecare luna o suma minima, stabilita in functie de valoarea cumparaturilor.

Cardul Real poate fi solicitat la standurile InfoCard din toate magazinele real,-.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: