Rompetrol a scumpit benzina cu pana la opt bani pe litru, de luni

Data publicarii: 07-05-2007 | Economie

Rompetrol a majorat pretul benzinelor comercializate in reteaua proprie cu pana la opt bani pe litru, in timp ce pretul motorinelor a ramas acelasi, scumpirea fiind cauzata de evolutia cotatiilor internationale ale titeiului, potrivit datelor remise de companie.

Astfel, benzina premium E4 (Euro 4) s-a scumpit cu sase bani si costa, incepand de luni, 3,45 de lei pe litru. Un litru de benzina Efix benzina 95 (Euro 4) costa, incepand de luni, 3,44 de lei, cu sapte bani mai mult. De asemenea, benzina Euro Super 98 fara plumb (Euro 4) poate fi achizitionata cu opt bani in plus, respectiv 3,98 de lei pe litru.

Modificarea preturilor la benzinele comercializate in reteaua Rompetrol vine ca urmare a cresterii cotatiilor internationale ale petrolului, precizeaza reprezentantii companiei.

In acelasi timp, pretul motorinelor comercializate in reteaua Rompetrol ramane neschimbat.

Ultima modificare a preturilor carburantilor Rompetrol a fost operata la data de 30 aprilie 2007, cand benzinele si motorinele s-au scumpit cu doi bani pe litru.

De asemenea, Petrom a scumpit de joi, 3 mai, benzina comercializata in retelele proprii cu noua bani pe litru, tot ca urmare a cresterii cotatiilor internationale ale titeiului.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: