BCR Leasing a incheiat anul trecut cu un rezultat brut de aproape 25 milioane lei

Data publicarii: 10-05-2007 | Finante-Banci

Divizia de leasing a Bancii Comerciale Romane (BCR), membra a grupului austriac Erste Bank, a incheiat anul 2006 cu un profit brut de 24,92 milioane lei si o cifra de afaceri neta de aproape 92,9 milioane lei, potrivit unei raportari a companiei, publicata in Monitorul Oficial.

La nivelul anului 2006, totalul activelor imobilizante a fost de 646,33 milioane lei, iar cel al activelor circulante de 445,42 milioane lei.

BCR Leasing IFN a finantat, anul trecut, in sistem leasing, bunuri in valoare de circa 295 milioane euro si valoarea totala a contractelor incheiate de companie s-a ridicat la peste 355 milioane euro, ceea ce reflecta o crestere cu 50% a vanzarilor, potrivit unui anunt al companiei din luna ianuarie.

BCR Leasing este prezenta pe piata romanesca a leasingului din 2001, ca subsidiara a BCR. Compania de leasing s-a plasat pe locul 62, intr-un clasament al celor 272 de companii europene de leasing, realizat in functie de cifra de afaceri a anului 2005, de Federatia Europeana a Asociatiilor Companiilor de Leasing (Leaseurope). Organizatia europeana va publica in urmatoarele luni si rezultatele aferente anului 2006. In 2005, BCR Leasing a inregistrat o cifra de afaceri de 25,91 milioane lei si un profit net de 18,87 milioane lei.

"Pentru 2007, ne propunem sa venim cu produse noi, mai ales pe zona imobiliara corporate si rezidential, cu apetit si capacitate de sustinere a unor proiecte mari sau complexe, cu structuri de finantare speciale sau pachete de produse si servicii individualizate. Ne vom extinde reteaua nationala la 30 de agentii, inca de la inceputul acestui an. In plus, utilizarea sinergiilor existente la nivelul grupului BCR va crea posibilitatea realizarii vanzarilor incrucisate si a pachetelor de produse si servicii", a declarat la inceputul anului directorul general al BCR Leasing IFN SA, Claudiu Stanescu.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: