Ratele UniCredit Leasing pot fi achitate in 72 de benzinarii OMV, incepand de joi

Data publicarii: 17-05-2007 | Finante-Banci

Clientii UniCredit Leasing isi vor putea plati, incepand de joi, ratele in 72 de benzinarii OMV, iar acest serviciu ar putea fi introdus si in reteaua de benzinarii PetromV, au anuntat reprezentantii celor doua companii. "UniCredit Leasing va opera, prin intermediul benzinariilor OMV, mult mai usor si mult mai eficient. Desi numarul lor oscileaza, putem spune ca in prezent avem aproximativ 10.000 de clienti", a declarat directorul financiar al UniCredit Leasing, Christoph Siegl.

La randul sau, directorul de marketing al OMV Romania, Vlad Seitan, a spus ca OMV intentioneaza sa ofere in perioada imediat urmatoare si servicii de plata a facturilor la operatorii de telefonie mobila, la companiile de utilitati, precum si sa intermedieze vanzarea de bilete pentru diverse evenimente, cum ar fi concerte si meciuri de fotbal.

Seitan a adaugat ca, prin serviciile oferite in anii trecuti, traficul de clienti in unele benzinarii a crescut intre 5% si 10%, iar in altele cresterea a fost mai moderata, fiind de 1-2%. "Numai cu transferuri de bani am reusit sa miscam anul trecut 5 milioane de euro", a mai aratat directorul de marketing al OMV Romania.

Acesta a adaugat ca OMV poarta discutii pentru extinderea platii leasingului de la UniCredit si in benzinariile PetromV.

OMV si UniCredit Leasing isi impart comisionul incasat de la clientii care isi achita leasingul in statiile companiei petroliere. Potrivit reprezentantilor celor doua societati comisionul este de 3 lei pentru plata unei facturi de leasing si de 2 lei pentru plata unei facturi de asigurare.

OMV interntioneaza sa ofere in benzinarile sale non-stop acest serviciu, in prezent in cursul saptamanii oferindu-l pana la ora 20.

Compania petroliera OMV ofera in prezent servicii de transfer de bani intre benzinariile din tara, plata creditelor pentru clientii HVB Tiriac, vanzari de RCA si roviniete si, incepand de joi, plata leasingului pentru UniCredit.

NewsIn