Promotie: Bancpost si American Express rasplatesc utilizatorii de carduri cu o excursie in Tailanda

Data publicarii: 18-05-2007 | Finante-Banci

Bancpost si American Express lanseaza o noua campanie, oferind tuturor posesorilor cardurilor American Express care folosesc cardul de credit la cumparaturi, in perioada 9 mai-31 iulie, posibilitatea de a castiga o excursie de lux, pentru doua personae, in Thailanda, se arata intr-un comunicat de presa al bancii remis BankNews.ro.

Toti posesorii cardurilor American Express Green, Gold, TAROM Classic si TAROM Premium emise de Bancpost care indeplinesc criteriile promotiei, vor participa in mod automat la tragerea la sorti care va avea loc in data de 10 august. Fiecare cumparatura facuta cu cardurile de credit American Express la oricare dintre cele peste 4 milioane de locatii comerciale din Romania si din strainatate, sporeste sansa de a castiga excursia in Thailanda.

Pe langa marele premiu, Bancpost si American Express mai ofera alte 111 premii. Premiul doi consta intr-un bonus de 1,000 EURO pe cardul American Express. Premiul trei  consta in 10 MP3 playere. Se vor mai oferi peste 100 de premii formate din cadouri American Express.

Promotia se adreseaza actualilor si viitorilor posesori ai cardurilor de credit American Express.

Cardurile de credit American Express ofera beneficii cum ar fi protectia cumparaturilor sau asistenta turistica specializata.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: