Romtelecom ofera un nou abonament cu tarif fix si convorbiri nelimitate in retea

Data publicarii: 28-05-2007 | IT&C

Romtelecom lanseaza un abonament cu convorbiri nelimitate, indiferent de palierul orar si anunta pentru celelate abonamente minute gratuite, in afara orelor de varf, a declarat, duminica, directorul general Yorgos Ioannidis. Noul abonament Confort Nelimitat permite apeluri gratuite nelimitate, indiferent de intervalul orar, in reteaua Romtelecom pentru aproximativ 37 de lei, fara  TVA.

"Suntem acum capabili, din punct de vedere social, sa le oferim clientilor nostri mai multa valoare pentru banii pe care ii aloca utilizarii serviciilor noastre. Clientii se asteapta sa ne pese de ei si nu vom spune ca vom face asta, ci o vom dovedi cu fapte concrete. Aceasta este misiunea proiectului Clientul pe locul intai", a declarat Ioannidis.

Clientii care vor trece la noul abonament Confort Nelimitat vor primi, de asemenea, o reducere de 33% pentru apelurile catre numerele de telefonie mobila din Romania, tariful ajungand astfel la 9 eurocenti pe minut, fara TVA.

Abonamentul Confort Nelimitat are cel mai mic pret din intreaga Europa, comparativ cu ofertele fostilor operatori de stat din alte tari europene.

Pentru toate celelate abonamente, Romtelecom ofera beneficii precum: convorbiri gratuite nelimitate in reteaua Romtelecom in afara orelor de varf, pentru abonamentele Confort 50 si Confort 200 si tarife reduse la apelurile efectuate in retea la abonamentul Confort Standard.

Romtelecom mai anunta reducerea apelurilor pentru convorbirile internationale, la 9,99 eurocenti pe minut, catre retelele de telefonie fixa din toate tarile membre ale Uniunii Europene, Norvegia, Elvetia, Israel si Island, precum si catre retelele fixe si mobile din SUA si Canada.

Valoarea abonamentului social scade de la 4,9 la 3,9 euro pe luna. Abonamentul social este acum disponibil pentru toti pensionarii care au un venit de sub 180 de lei pe luna.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: