BCR a lansat linia de credit Micro destinata firmelor cu cifra de afaceri sub 1 mil. euro

Data publicarii: 17-08-2007 | Finante-Banci

Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un nou produs de creditare - linia de credit Micro, dedicat segmentului de afaceri - MicroBanking, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Segmentul MicroBanking vizeaza indeosebi societatile comerciale cu o cifra de afaceri anuala de pana la 1 milion EUR, echivalent.

In comunicat se mai precizeaza ca linia de credit Micro se aproba in maxim 24 de ore; se ofera creditare de pana la 3 ori ultima cifra de afaceri medie lunara, cu limita maxima de 75.000 lei;  garantii reale - se admit garantii personale; acoperirea nevoilor financiare curente; numar mare de unitati unde este disponibila Linia de Credit Micro.

Linia de credit Micro se acorda pe termen de 12 luni.

Documente necesare pentru obtinerea liniei de credit

  • Certificat de la Registrul Comertului;
  • Certificat de atestare fiscal;
  • Hotararea AGA privind contractarea imprumutului si ultimele 3 raportari financiare.

"BCR este un motor al dezvoltarii societatilor comerciale mici. Desi aflata la inceput de drum, BCR MicroBanking are multe de oferit partenerilor sai intr-un mediu de afaceri in plina expansiune, asa cum este cel al microintreprinderilor. Mai mult, prin noua organizare a BCR, timpul de raspuns se diminueaza, iar calitatea serviciilor creste", a declarat Dorin Cojocaru, director executiv al Directiei Retail din cadrul BCR.

Urmatorul pas in dezvoltarea segmentului de afaceri MicroBanking il va reprezenta includerea asociatiilor familiale si a persoanelor fizice autorizate in cadrul acestui segment de afaceri.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: