UniCredit Tiriac Bank are un nou vicepresedintele executiv pe retail: Zoltan Major

Data publicarii: 20-08-2007 | HR/Cariere

Zoltan Major a fost desemnat Vicepresedinte Executiv al UniCredit Tiriac Bank, responsabil de Divizia Retail, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Numirea sa urmeaza sa fie aprobata de Adunarea Generala a Actionarilor si de Banca Nationala a Romaniei.

Zoltan Major (41 de ani) va superviza realizarea obiectivelor de retail ale UniCredit Group in Romania. "Am convingerea ca experienta acumulata la nivel international pe piata serviciilor financiare ma va ajuta sa contribui la dezvoltarea activitatii de retail a bancii", a declarat Zoltan Major, Vicepresedinte Executiv Retail, UniCredit Tiriac Bank. "Implementarea strategiei de crestere este prioritara, fiind axata pe intarirea relatiilor cu clientii prin dezvoltarea canalelor de distributie, precum si pe calitatea serviciilor. O data cu reorganizarea retelei de unitati, sucursalele dedicate persoanelor fizice ne vor ajuta sa ne apropiem mai mult de clientii nostri", a incheiat Zoltan Major.

Nascut in Romania, Zoltan Major are o experienta internationala de 16 ani in industria serviciilor financiare. Pe parcursul carierei sale, a condus departamentul de dezvoltare de produse pe regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa) in cadrul diviziei International Personal Banking a Citibank; de asemenea, a fost Director Executiv al Diviziei Retail Banking in cadrul ABN Amro in Ungaria. Inainte de a se alatura UniCredit, a detinut pozitia de CEO la Fondul National de Sanatate din Ungaria.

Zoltan Major a obtinut un MBA (Summa Cum Laudae) de la Weatherhead School of Management din cadrul Case Western Reserve University (Cleveland, Ohio) in 2002 si un Master in Stiinte Economice & Finante la Universitatea de Stiinte Economice din Budapesta (Ungaria), dupa absolvirea Universitatii Tehnice din Cluj Napoca, in anul 1990.

Redactia BankNews.ro