Imprumuturile acordate de RBL pot fi folosite pentru refinantarea altor credite ipotecare

Data publicarii: 28-08-2007 | Finante-Banci

Raiffeisen Banca pentru Locuinte anunta ca, toti cei care au incheiate contracte de economisire-creditare cu RBL, pot contracta imprumuturi ce pot fi folosite pentru refinantarea/acoperirea altor credite ipotecare-imobiliare contractate de la alte banci, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. In prezent Raiffeisen Banca pentru Locuinte ofera clientilor sai doua tipuri de credite: Creditul Locativ si Creditul Intermediar.

"Atat interesul pentru acest tip de imprumuturi cat si piata creditelor pentru refinantare este in crestere. Tot mai multe persoane doresc sa apeleze la aceasta metoda pentru a reduce costurile totale ale unui imprumut obtinut in urma cu doi-trei ani, cand dobanzile erau mai mari decat cele practicate acum in sistemul bancar romanesc. Oferta noastra este compusa din credite in lei, a caror dobanda este fixa, de 6% si respectiv 7,5% pe an", a declarat Ionut Costea, presedintele Raiffeisen Banca pentru Locuinte.

RBL acorda credite pentru cumpararea-achizitionarea de spatii preponderent locative, in sensul ca, 51% din spatiu sa aiba destinatie locativa, restul putand avea destinatie comerciala.

De asemenea, finantarile obtinute de la Raiffeisen Banca pentru Locuinte au ca destinatie si cumpararea de terenuri intravilane pentru constructii cu destinatie locativa, constructia de imobile cu destinatie locativa, reabilitare/ modernizare/ consolidare/ extindere, dar si viabilizarea terenurilor trecute in intravilan in scopul constructiei cartierelor de locuinte.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: