OTP Group a majorat capitalul subsidiarei sale din Romania cu 20 milioane euro

Data publicarii: 20-09-2007 | Finante-Banci

Grupul OTP a majorat capitalul social al OTP Bank Romania cu 20 milioane euro, pana la 110 milioane euro, cu scopul de a dezvolta activitatea subsidiarei sale, se arata in comunicatul de presa transmis de banca. Majorarea a avut loc pe 31 august, dar banca a preferat sa faca acest anunt pe 20 septembrie, odata cu publicarea comunicatului pe pagina de internet a bursei de la Budapesta, unde este listat grupul OTP, au mentionat reprezentantii OTP Bank Romania.

OTP Bank Romania are, in prezent, 76 de unitati la nivelul intregii tari si vrea sa ajunga la 100 de unitati pana la sfarsitul anului.

OTP Bank Romania a inregistrat o pierdere bruta de 1,9 miliarde forinti (circa 7,7 milioane euro) in primul semestru al lui 2007, cu 18,2% mai mare fata de aceeasi perioada a anului precedent, pe fondul expansiunii bancii si maririi cheltuielilor de personal.

Grupul OTP a afisat, in primul semestru al lui 2007, un profit net de 101,2 miliarde forinti (411 milioane euro), in crestere cu 8,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: