Lantul de cafenele maltez Cafe Jubilee vrea sa intre pe piata din Romania

Data publicarii: 07-11-2007 | Afaceri

Lantul de cafenele Cafe Jubilee cu sediul in Malta intentioneaza sa se extinda in Ungaria, Romania, Slovacia si Bulgaria unde vrea sa deschida unitati in sistem de franciza cu suprafete de minim 110 metri patrati, potrivit paginii de internet portfolio.hu.

Cafe Jubilee cauta deja un partener pentru deschiderea unei cafenele in Ungaria, costurile initiale pentru deschiderea unei unitati fiind cuprinse intre 150.000-300.000 de euro. Investitia include si costurile aferente echipamentului, pregatirii capitalului, stocului intial si tot capitalul de munca necesar pentru pornirea afacerii.

In Ungaria, Cafe Jubilee va servi specialitati apartinand bucatariei malteze (60% din meniu), dar si bucatariei locale (20%) si internationale (20%). Lantul Cafe Jubilee a fost infiintat in 1998 de catre Alex Scicluna si cei doi frati ai sai dupa ce inainte acestia operasera un alt restaurant si o afacere de catering. Compania avea trei cafenele in Malta acum doi ani, cand a decis sa se extinda in strainatate.

NewsIn