Banca Romaneasca nu percepe dobanda 6 luni la creditele de peste 50.000 de euro

Data publicarii: 12-11-2007 | Finante-Banci

Banca Romaneasca a lansat o noua oferta, atat pentru Creditele pentru casa, cat si pentru Creditele de nevoi personale cu ipoteca destinate clientilor persoane fizice, oferta valabila pana la 14 decembrie 2007, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Principalul avantaj al acestui produs il reprezinta dobanda de 0% valabila in primele 6 luni  pentru  creditele cu o valoare egala sau mai mare de 50.000 EURO (sau echivalent CHF in cazul Creditelor pentru casa). Un alt avantaj il constituie faptul ca se percepe un singur comision de 1% la acordarea creditului, iar costurile aditionale sunt acoperite in totalitate, respectiv: comisioane bancare, taxe notariale, comisionul agentiei imobiliare si alte costuri legate de obiectul contractului de credit.

Creditul pentru casa se acorda pe o perioada de maxim 35 de ani, iar suma care poate fi imprumutata este de pana la 500.000 EUR, asigurarea imobilului fiind inclusa in costul creditului. De exemplu, cu un venit de 700 EUR pentru o familie compusa din 3 membri se poate obtine un credit de 50.000 EUR, pe o perioada de 25 de ani.

Pentru Creditul de nevoi personale cu ipoteca acordat in EUR, valoarea maxima care poate fi contractata este de 300.000 EUR, pe o perioada de pana la 25 de ani.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: