Prompt IMM de la Credit Europe Bank ofera finantare de pana la 100.000 RON

Data publicarii: Astazi, 20-11-2007 | Finante-Banci

Prompt IMM este un credit dedicat nevoilor curente ale IMM-urilor, fara garantii materiale pentru clientii cu performante financiare bune si o dobanda incepand cu 0%. In varianta actuala, produsul ofera posibilitati de finantare mai mari, de pana la 100.000 RON (dar nu mai mult de 10% din cifra de afaceri anuala a companiei), pentru o perioada de pana la 12 luni, cu posibilitate de prelungiri succesive, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Limita de credit poate fi utilizata fara a fi necesara prezentarea de catre client a documentelor justificative.

"Prin modificarile aduse produsului Prompt IMM dorim sa continuam sprijinirea IMM-urilor in dezvoltarea si consolidarea activitatii lor. Astfel, produsul nostru a devenit un produs mai atractiv si mai simplu de utilizat, suma maxima a creditului fiind acum 100.000 RON", a declarat Cemal Yildirim, Vice Presedinte Adjunct - Divizia IMM, Credit Europe Bank (Romania) S.A.

Prompt IMM se poate acorda si companiilor care au experienta in domeniu de minim 1 an, sunt stabile din punct de vedere financiar si nu sunt inregistrate cu credite restante sau cu incidente in Centrala Incidentelor de Plati.

Redactia BankNews.ro