Bancpost si American Express: promotie de iarna pentru rasplatirea posesorilor de AmEx

Data publicarii: 21-11-2007 | Finante-Banci

Bancpost si American Express anunta lansarea promotiei de iarna, menita sa rasplateasca utilizatorii cardurilor de credit American Express, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Pentru fiecare tranzactie efectuata intre 15 noiembrie - 31 decembrie la oricare dintre locatiile comerciantilor parteneri, posesorii de carduri Bancpost American Express participa automat la tragerea la sorti pentru marele premiu al promotiei in valoare de 2.000 Euro.

Campania de iarna lansata de Bancpost si American Express ofera tuturor posesorilor cardurilor American Express emise de Bancpost sansa de a castiga unul dintre cele 13 premii, constand in bonusuri in bani/cashback pe cardul lor de credit.

In cadrul acestei promotii Bancpost acorda urmatoarele premii: premiul I - 2.000 Euro; doua premii II a cate 500 Euro fiecare si zece premii III in valoare de 150 Eurofiecare.

Promotia se adreseaza tuturor actualilor posesori de carduri Bancpost American Express (Green, Gold, Tarom Classic si Tarom Premium), precum si noilor clientii care aplica si folosesc cardul in perioada promotiei. Fiecare tranzactie cu cardul de credit American Express emis de Bancpost va participa in mod automat la tragerea la sorti care va avea loc in data de 18 ianuarie.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: