Pachete de produse si servicii dedicate si noi beneficii extrabancare de la BRD

Data publicarii: 27-11-2007 | Finante-Banci

BRD - Groupe Societe Generale isi completeaza gama de pachete de produse si servicii pentru persoane fizice cu trei noi pachete dedicate unor segmente de piata specifice: adolescenti - Pachetul SPRINT, studenti - Pachetul STUDENT si romanii din strainatate - Pachetul DRUM BUN, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Totodata, BRD adauga o serie de noi beneficii extrabancare si pachetelor existente (Clasic si Select), in colaborare cu partenerii sai: Octopus Travel, Inmedio si DOMO.

Pachetele de produse grupeaza, pentru un cost mai mic decat al produselor achizitionate individual: un cont curent cu card atasat, o asigurare Confort atasata cardului, cu prima preferentiala, servicii gratuite de banca la distanta (BRD-NET, Mobilis si Vocalis), reduceri la comisioane pentru carduri si credite (in functie de tipul pachetului), operatiuni gratuite realizate la ATM-urile BRD

Posesorii de pachete au acces la beneficii extrabancare oferite in parteneriat cu: AIG - asigurare de spitalizare (pentru pachetele Clasic si Select), Octopus Travel - rezervari turistice on-line (5% reducere), Inmedio - oferta abonamente presa (reduceri de pana la 50%), DOMO - reducere 3% la achizitionarea de produse (pentru pachetele Select si Student).

Pachetul SPRINT este conceput pentru adolescentii care au cel putin 14 ani. Posesorul unui pachet SPRINT beneficiaza de o dobanda bonificata pentru contul de economii dedicat Atusprint in lei.

Pachetul STUDENT se adreseaza tinerilor peste 18 ani si unifica intr-un singur produs oferta BRD dedicata acestui segment: carduri si credite specifice, conturi de economii (Atucont in lei - cu dobanda speciala pentru posesorii de pachet), precum si servicii de banca la distanta.

Pachetul DRUM BUN este dedicat celor care se pregatesc sa plece in strainatate la lucru sau la studii si are la baza un cont cu card in EURO. Specificitatea pachetului Drum Bun deriva din posibilitatea titularului de a-si gestiona de la distanta relatia cu banca (prin intermediul serviciilor de banca la distanta oferite gratuit) si de a-si desemna persoane apropiate ramase in tara ca utilizatori autorizati pe contul sau. In pachetul Drum Bun atat titularul, cat si utilizatorii autorizati beneficiaza de operatiuni gratuite la ATM-urile bancii. In plus, titularul pachetului poate valorifica sumele economisite in strainatate intr-un cont de economii in euro - Atucont, cu o dobanda speciala.

Redactia BankNews.ro