Radacini Motors si BCR Leasing lanseaza o oferta speciala pentru Cadillac BLS

Data publicarii: 04-12-2007 | Auto

Radacini Motors si BCR Leasing lanseaza, incepand din aceasta saptamana, o oferta promotionala pentru Cadillac BLS, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro

"Cu o dobanda preferentiala de 5,9% si preturi care incep de la 23.773 Euro plus TVA, oferta speciala se evidentiaza si prin dotarile standard care includ airbaguri frontale si laterale sofer si pasager, cortina fata si spate, tetiere fata active la impact, ABS, controlul tractiunii, controlul stabilitatii. Inaltele standarde de siguranta sunt completate de echipari high tech ce includ, tot in standard, calculator de bord, sistem audio cu comenzi vocale si cruise control comandate de pe volan", se precizeaza in comunicat.

Cadillac BLS vine cu motorizari care incep de la 1,9 Turbo Diesel 150 CP, pana la 2,8 Turbo 255CP. Consumul mediu in regim urban, extraurban si mixt, pentru prima varianta, este de 8,1/4,9 si respectiv 6,1 litri la 100 km. Sistemul de transmisie se face prin cutie de viteze cu 6 trepte, cu comanda manuala sau automata. Sistemul automat are optiunea de comanda manuala pe volan.

Cei care aleg o astfel de masina de la Radacini Motors, beneficiaza gratuit in perioada 3 decembrie 2007 - 31 ianuarie 2008 de Pachetul Presige: sistem de navigatie DVD, sistem audio premium Bose, tapiterie din piele si decoratiuni din lemn de nuc. Aceast pachet este oferit pentru nivelurile de echipare Business, Elegance si Sport.

BCR Leasing ofera perioade de leasing intre 1 si 10 ani pentru contractarea Cadillac-ului.