GE Money Romania a numit directori noi la diviziile de credite, proiecte si planificare financiara

Data publicarii: 12-02-2008 | Afaceri

Compania de servicii financiare GE Money Romania i-a numit pe Bogdan Dobre in functia de director al diviziei de credite de consum, pe Dan Stefanescu - sef al departamentului de management al proiectelor, iar Ovidiu Staicu conduce departamentul de planificare financiara si analiza.

Directorul diviziei de credite de consum, Bogdan Dobre, se ocupa de aspectele comerciale ale portofoliului de credite de consum. Astfel, in atributiile sale sunt incluse vanzarile de produse financiare, divizia de carduri si cea de imprumuturi de nevoi personale. Anterior, Bogdan Dobre a ocupat functia de director general adjunct al CitiFinancial Romania, precum si alte functii comerciale si de dezvoltare, atat la Citibank, cat si la CitiFinancial, in Romania si in strainatate.

Dan Stefanescu, seful departamentului de management al proiectelor, are ca responsabilitate imbunatatirea rezultatelor pe acest segment si va lucra in stransa colaborare cu echipa de conducere a companiei pentru gestionarea portofoliului de proiecte. Inainte de a se alatura companiei GE Money, Dan Stefanescu a gestionat directia de management al proiectelor din cadrul Bancpost.

Ovidiu Staicu se ocupa de divizia de planificare financiara si analiza a companiei. Anterior acestei functii, Ovidiu Staicu a ocupat pozitia de "controller" in cadrul GE Money - Leeds, din Marea Britanie.

GE Money, divizia de servicii financiare de retail a companiei General Electric controleaza 78% din capitalul Motoractive Leasing IFN (leasing auto si de echipamente) dupa o achizitie "la pachet" cu alte doua companii financiare, Estima Finance si Domenia Credit, finalizata in septembrie 2006.

NewsIn