Targul imobiliar Condominium scoate la vanzare 8.200 de locuinte in tara si strainatate

Data publicarii: 14-02-2008 | Imobiliare

Peste 40 de companii vor expune in perioda 14-17 februarie, in cadrul Targul imobiliar Condominium, proiecte cu o capacitate de 16.400 unitati, din care 8.200 apartamente disponibile la vanzarea in Romania, Spania, Brazilia, Germania, Grecia si Bulgaria, au declarat organizatorii evenimentului.

In cadrul celei de-a patra editii a targului vor fi prezentate 61 de ansambluri rezidentiale in Romania, cu o capacitate totala de 16.400 de unitati, la care se adauga si oportunitati de investitii imobiliare in tari ca Spania, Brazilia, Germania, Grecia si Bulgaria. Potrivit organizatorilor evenimentului, companiile Pro Active Business Communication si Plus Media, in cadrul acestor proiecte imobiliare sunt disponibile la vanzare 8.200 locuinte, in valoare totala de peste 1,5 miliarde euro.

"Ansamblurile sunt situate in nordul, sudul, centrul capitalei cat si in imprejurimi, precum si in statiunile montane si pe litoral, iar ofertele externe cuprind, printre altele, 1.200 de apartamente in Spania, 2.000 in Brazilia si 180 in Bulgaria. Oferta interna este foarte variata, adresandu-se diferitelor categorii de cumparatori, cu preturi incepand de la 32.000 euro net pentru o garsoniera si ajungand la 1,5 milioane euro cu TVA inclus pentru un penthouse. De asemenea, noua proiecte rezidentiale se vor lansa la aceasta editie a targului", au declarat reprezentantii companiei, care sustin ca proiectele din Spania si Brazilia, au o valoare estimata de peste 200 milioane euro.

In paralel cu targul, se va organiza si o conferinta de real estate cu tema "Strategia locala pentru dezvoltarea imobiliara la standarde europene", care va reuni dezvoltatori, agentii imobiliare de top, firme de consultanta, investitori straini interesati de piata romaneasca, institutii bancare si financiare, reprezentanti ai autoritatilor, etc.

In acest an, prima editie regionala a Targului International de Apartamente Condominium se va desfasura la Cluj Napoca, intr-o locatie inedita, Pollus Mall, cel mai mare si modern centru comercial al orasului, si isi va deschide portile timp de patru zile, incepand din 8 mai 2008.

De asemenea, editia de toamna se va desfasura la Bucuresti, la Palatul Parlamentului, intre 25 - 28 septembrie 2008.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: