Romtelecom ofera centrale telefonice gratuite pentru clientii business care vor telefonie fixa

Data publicarii: 18-02-2008 | IT&C

Incepand din18 februarie pana in data de 18 mai 2008, clientii companii care doresc sa beneficieze de servicii de telefonie fixa de la Romtelecom vor primi gratuit o centrala telefonica si un telefon de secretariat, daca incheie un contract pe 2 ani, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Acestia vor beneficia de instalare gratuita, 2 ani garantie pentru echipamentele furnizate si SLA (Service Level Agreement) standard gratuit, garantand calitatea serviciilor.

Clientii au la dispozitie 4 pachete de echipamente care includ intre 2 si 6 linii telefonice sau trunchiuri si 1 aparat telefonic de secretariat performant. De asemenea, au posibilitatea sa foloseasca linii de interior, sa isi instaleze un aparat fax, sa tina teleconferinte in 3, sa vizualizeze numerele apelantilor, se extinda numarul de linii telefonice (in functie de modelul centralei). De exemplu, daca un client companie opteaza pentru pachetul care include 6 linii telefonice sau trunchiuri si o centrala Siemens HiPath1150, numarul maxim de linii interne care pot fi instalate ajunge la 30 de linii.

Pentru fiecare dintre liniile telefonice sau trunchiuri se percepe un abonament lunar, a carui valoare incepe de la 10 euro/luna fara TVA.

"Niciun alt operator telecom din Romania nu a luat in calcul pana acum necesitatea clientilor sai de a beneficia de echipamente complete gratuite, de aceea aceasta oferta poate fi considerata o premiera. Echipamentele gratuite le asigura clientilor nostri reduceri semnificative ale costurilor de comunicatii, aducandu-le importante beneficii, ca parte a programelor lansate deja de companie, adresand nevoile segmentului de business. Oferta este ideala pentru clientii companii care au in medie 16 angajati, oferindu-le suficienta flexibilitate pentru a se dezvolta ulterior din acest punct de vedere" a declarat Vasile Voicu, Director Coordonator - Directia Managementul Produsului - Segment Business.

Redactia BankNews.ro