Ambasadorul Slovaciei vrea sa aduca in Romania investitori din tara lui

Data publicarii: Astazi, 19-02-2008 | Afaceri

Ambasadorul Slovaciei la Bucuresti, Rapcekova Dagmar, a declarat luni, la Arad, ca va acorda o importanta deosebita dezvoltarii relatiilor economice si va prezenta in tara pe care o reprezinta oportunitatile de afaceri din Romania.

Rapcekova Dagmar a spus ca principala sa preocupare va fi sa sfatuiasca si sa sprijine investitorii din Slovacia sa vina sa investeasca in Romania, mai ales in zonele in care sunt comunitati de slovaci. Ambasadorul a precizat ca, in prezent, in Romania sunt 257 de societati comerciale cu capital slovac, dintre care 26 activeaza in judetul Arad. "Nu doresc numai sa venim in Romania si sa plecam.
 
Vrem sa si facem ceva. Am realizat deja o pagina web, in care sun prezentate toate ofertele pe care le au la dispozitie oamenii de afaceri slovaci care ar dori sa vina in Romania. De asemenea, vrem sa gasim o posibilitate de a prezenta judetul Arad, cu oportunitatile lui de afaceri in Slovacia. Sunt interesata sa sprijin stabilirea investitorilor slovaci in orasul Nadlac, unde exista cea mai mare comunitate de slovaci din Romania si unde exista deja o un investitor slovac", a declarat Rapcekova Dagmar.

NewsIn