Romanii pot cumpara apartamente in Egipt si Bulgaria cu preturi intre 15.000 si 58.000 euro

Data publicarii: 20-02-2008 | Imobiliare

Mai multi dezvoltatori din Egipt si Bulgaria isi promoveaza apartamentele cu ocazia Targului Imobiliar National si le propun romanilor locuinte, in cele doua tari, cu preturi de plecare cuprinse intre 15.000 si 58.000 euro, sustin organizatorii targului care va avea loc in perioada 20-24 februarie.

Potrivit reprezentantilor targului de apartamente de la World Trade Center, ofertele dezvoltatorilor includ printre altele si apartamente in orasul-statiune Hurghada din Egipt, care au preturi de pornire de la 15.000 euro, dar si apartamente de doua camere la 28.000 de euro. In aceeasi statiune, o vila cu doua etaje si cu o suprafata construita de 250 mp, cu piscina la un ansamblu de sase vile are un pret de 112.500 euro.

"Pentru ca au fost semnalate oferte imobiliare ale unor case/apartamente din strainatate promovate la targuri autohtone cu preturi cu peste 30% mai mari decat valoarea lor reala in tara de origine, am introdus o clauza speciala pentru ofertele din strainatate. Contractele pentru aceste locuinte sa se faca direct cu dezvoltatorul din tara respectiva, la preturile afisate de ei in Egipt, pentru a se evita cresterea artificiala, speculativa, a preturilor", se arata intr-un comunicat al companiei Admedia Consulta, organizatorii evenimentului.

In afara de Egipt, dezvoltatori din Bulgaria aduc pe piata din Romania un complex de apartamente si magazine in localitatea Balcic, putand fi ofertate atat studiouri la 58.000 de euro cat si spatiile comerciale care se gasesc la parterul locuintelor.

Cu ocazia targului de apartamente, dezvoltatorul imobiliar Vilblok Construct prezinta un proiect nou, Green Life, in comuna Sinesti, la 15 km de Bucuresti pe drumul spre Urziceni, unde vilele au preturi incepand de la 99.000 euro. "Complexul cuprinde patru tipuri de locuinte: unul de case single si trei tipuri de case duplex. Preturile variaza de la 99.000 euro - 199.000 euro, fara TVA, iar dezvoltatorul ofera reduceri de 10 % pe perioada targului", se mai arata in comunicat.

Editia de primavara a Targului Imobiliar National (tIMOn) va debuta miercuri, 20 februarie, la World Trade Center cu prima expozitie ce va aduna laolalta 35 de dezvoltatori si circa 10.000 de locuinte, sustin  reprezentantii companiei Admedia Consulta, organizatorii evenimentului. Editia din februarie va fi deschisa de miercuri pana sambata intre orele 10-19, iar duminica intre orele 10-16, accesul vizitatorilor fiind gratuit.

Editia de primavara a tIMOn va continua cu expozitiile organizate intre 19-23 martie si 9-13 aprilie, urmand ca in luna mai sa fie organizata cea de-a doua editie a tIMOn de Constanta, expozitie urmata de oraganizarea unor editii locale in Brasov, Iasi, Timisoara, Cluj si Sibiu.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: