Divizia pentru medici a Bancii Transilvania a acordat 400 de credite in 4 luni

Data publicarii: 20-02-2008 | Finante-Banci

La doar patru luni de la momentul lansarii, cea de a patra linie de afaceri a Bancii Transilvania, Divizia Pentru Medici, a acordat peste 400 de credite in valoare totala de 14,8 milioane EUR, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Prin acest proiect, sustinut de Colegiul Medicilor din Romania, banca incurajeaza medicii intreprinzatori pentru realizarea planurilor de dezvoltare personala si profesionala.

Robert C. Rekkers, Directorul General al Bancii Transilvania, declara: "Succesul Diviziei Pentru Medici se datoreaza ingredientelor sale: o echipa specializata, produse de creditare bazate exclusiv pe criterii calitative si medici angajati in banca special pentru a intelege mai bine acest sector. Au fost acordate deja peste 400 de credite celor din sectorul medical, in valoare totala de 14,8 milioane EUR. In plus, Divizia are agentii bancare dedicate sectorului medical, fiind prezenta in cateva dintre cele mai importante centre medicale din tara, precum: Cluj-Napoca, Iasi, Targu Mures si Oradea".

Divizia Pentru Medici se adreseaza tuturor medicilor - persoane fizice si juridice. Oferta Bancii Transilvania cuprinde pachete de produse dedicate, "Rezident", "Specialist" si "Praxis", precum si consultanta financiara si contabila printr-o retea de parteneri specializati.

"Prospectam si alte piete in care sa dezvoltam noua noastra linie de afaceri si vom raspunde feedback-ului primit din diferite orase. Pana la sfarsitul anului, echipa Diviziei va numara 125 de medici si consultati financiari. Urmatorul pas este deschiderea unei Agentii Divizia Pentru Medici in Craiova, tot in luna februarie a.c., iar pana in aprilie, in Timisoara si Bucuresti" adauga Robert C. Rekkers.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: