Mega Image deschide al 23-lea magazin al retelei prin investitii de 1,8 milioane euro

Data publicarii: 26-02-2008 | Afaceri

Mega Image, retea de magazine ce comercializeaza bunuri de larg consum, va inaugura marti, in Capitala, al 23-lea supermarket al retelei, in urma unei investitii totale de 1,8 milioane euro, au informat reprezentantii companiei.

"Acesta este primul din cele sase supermarketuri planuite a fi deschise in 2008. Mega Image va continua ritmul rapid de deschidere a magazinelor, avand in vedere ca acesta este cel de-al treilea magazin deschis in ultimele trei luni" a declarat directorul general Mega Image, Jofn Kyritsis, citat de NewsIn.

Noul supermarket Mega Image se afla situat pe Bd. Constantin Brancoveanu din Bucuresti, acesta fiind primul magazin al brandului "construit de la zero". Suprafata de vanzare a supermarketului este impartita pe doua etaje: la parter aflandu-se produsele proaspete, iar la etajul unu restul produselor alimentare si non-alimentare.

Magazinul are o suprafata de vanzare de 900 metri patrati, din care 460 metri patrati la parter si 440 metri patrati la etajul unu. Suprafata totala construita a cladirii este de 1.500 metri patrati, magazinul dispunand de 10-15 locuri de parcare.

Mega Image Brancoveanu va avea 56 de angajati, recrutati in special prin intermediul noului birou de recrutare de la Mega Image Carol. Magazinul comercializeaza o gama de 8.000 de produse: proaspete, dry si non-alimentare, dar si peste 400 de articole marca proprie precum 365, Delhaize, Care, BIO si Le Boucher.

Fondata in 1995, Mega Image este unul din cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania avand o retea ce cuprinde 23 magazine in Bucuresti, Constanta si Ploiesti. Mega Image este parte a Delhaize Group, prezent in sapte tari, pe trei continente, cu un numar de peste 2.509 magazine. Grupul a avut venituri de 19 miliarde euro la finalul anului 2007.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: