ING Bank Romania urca dobanda la contul curent Cont'Rol si la creditul Personal

Data publicarii: 27-02-2008 | Finante-Banci

ING Bank Romania majoreaza dobanda la contul curent ING Card Cont'Rol, cu card atasat, de la 6,3% la 7% pe an din a doua jumatate a lunii februarie, si totodata mareste si dobanda la creditul ING Personal pana la 14,95% pe an, in ton cu evolutia dobanzilor interbancare, a anuntat banca.

"Tendinta de crestere a dobanzilor a fost initiata, inca de anul trecut, de bancile din Europa Centrala si de Est, care au agreat majorarea dobanzii de politica monetara. In Romania, ritmul alert de crestere a dobanzii creditului se aliaza tendintelor politicii monetare impuse de Banca Nationala a Romaniei (BNR) pentru acest inceput de an, iar potrivit previziunilor majoritatea bancilor centrale vor opera in continuare majorari ale dobanzilor-cheie", se arata in comunicat.

Potrivit NewsIn, tendinta de crestere a dobanzii se aplica si in cazul creditului de nevoi personale ING Personal, pana la 14,95% pe an. Dobanda perceputa pentru creditul ING Personal este variabila la trei luni si se modifica in functie de evolutia pietei.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: