Anchor va investi 50 milioane euro in construirea unei cladiri de birouri in Bucuresti

Data publicarii: 03-03-2008 | Imobiliare

Dezvoltatorul imobiliar Anchor Grup va investi 50 milioane euro in constructia unei cladiri de birouri de clasa A, Anchor Plaza Metropol, care va fi situata in Bucuresti, in apropiere de Plaza Romania, a declarat, luni, directorul executiv al companiei, Ibrahim Paksoy.

Cladirea de birouri Anchor Plaza Metropol va avea 12 etaje si va fi operationala incepand cu a doua jumatate a anului 2009. Aria construita va fi de circa 55.000 metri patrati, iar cladirea de birouri va necesita o investitie de 50 milioane euro.

"Anchor Grup va continua si in viitor investitiile si dezvoltarea in Romania in domeniul imobiliar. Estimam ca, odata cu finalizarea Anchor Plaza Metropol, aproximativ 3.000 de oameni vor lucra in aceasta cladire", a declarat Ibrahim Paksoy.

Anchor Plaza Metropol va dispune de o suprafata inchiriabila de aproximativ 33.600 metri patrati, cu 3.000 metri patrati pe etaj si va oferi rezidentilor atat locuri de parcare subterane cat si exterioare. Lucrarile de constructie au fost demarate deja si sunt realizate de catre Serrom Construction International, iar inchirierile sunt disponibile din luna martrie.

Anchor Grup a fost infiintata in 1997 si este specializata in dezvoltarea si managementul de proiecte imobiliare, avand zece ani de prezenta pe piata imobiliara din Romania. Compania a dezvoltat centre comerciale, cladiri de birouri si ansambluri rezidentiale. Compania are un volum de investitii de 340 milioane de euro in proiecte finalizate sau viitoare.

Principalele proiecte ale Anchor sunt: Bucuresti Mall, primul mall din Romania, Plaza Romania, Anchor Plaza si InCity Residences, ansamblu rezidential localizat in centrul Bucurestiului. In urmatorii doi ani, Anchor Grup va dezvolta o serie de proiecte in domeniul de retail, rezidential si de cladiri de birouri. Grupul mai are in plan constructia altor doua proiecte rezidentiale.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: