ALD Automotive vrea sa gestioneze o flota de 4000 de autovehicule in 2008

Data publicarii: 07-03-2008 | Afaceri

ALD Automotive a livrat miercuri, 5 martie 2008, autovehiculul cu numarul 3000 din flota pe care o gestioneaza, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Utilizatorul autovehiculului este unul dintre angajatii companiei Rominserv - Contractorul General al Grupului Rompetrol.

Livrarea autovehiculului s-a facut in prezenta Directorului Comercial ALD Automotive, Ovidiu Andreescu.

"In acest moment, in Bucuresti si in tara sunt 3000 de utilizatori care conduc autovehicule aflate in administrarea ALD Automotive, pentru 142 de companii romanesti si multinationale. 3000 de autovehicule pentru care asiguram toate serviciile necesare, in asa fel incat clientii nostri sa isi poata dedica timpul activitatii lor principale. Este o cifra importanta pentru noi care vorbeste despre dezvoltarea ALD Automotive in cei aproape 3 ani de activitate pe piata din Romania. Ne dorim ca si in viitor sa pastram ritmul de crestere inregistrat pana acum iar pentru finalul anului 2008 ne-am propus sa gestionam o flota de 4000 de autovehicule." a declarat Ovidiu Andreescu.

ALD Automotive si-a dezvoltat gama de servicii astfel incat sa raspunda cat mai bine nevoilor clientilor si evolutiei pietei.

Doua dintre noile servicii oferite de catre ALD Automotive sunt Prerunner vehicle si Minilease. Prerunner permite clientilor sa beneficieze de un autovehicul imediat dupa semnarea contractatului de leasing operational full service, pana la livrarea autovehiculului contractat. Minilease asigura mobilitatea clientilor pe proiecte sezoniere cu o perioada, de pana la 1 an.

Redactia BankNews.ro