Eurolease Auto vrea sa-si sporeasca afacerile de cinci ori in 2008, pana la 10 milioane euro

Data publicarii: 10-03-2008 | Afaceri

Eurolease Auto, parte a grupului bulgar Eurohold, estimeaza ca va finanta contracte de 10 milioane euro in 2008, de cinci ori mai mult decat in 2007, cand a facut finantari de circa 2 milioane euro, a declarat directorul general al Asitrans-EuroIns, Bogdan Stan.

"Asitrans Leasing si-a schimbat denumirea in Eurolease Auto, iar in prezent are doua noi linii de finantare obtinute de la bancile partenere in valoare de 4 milioane euro", a mentionat Bogdan Stan.

El a adaugat ca Eurolease Auto se bazeaza in special pe o politica de "cross-selling" pentru dezvoltarea afacerilor, astfel incat compania sa lanseze un produs complet care sa includa si o asigurare Casco la un cost sub oferta pietei.

"Firma de asigurari are o retea de 95 unitati teritoriale si 5.000 de agenti, iar firma de leasing trebuie sa aiba doar servicii de finantare bune", a adaugat Bogdan Stan.

Grupul bulgar Eurohold a preluat in iulie 2007 peste 75% din actiunile Asitrans Asigurari, pentru care a platit 12,5 milioane euro, incluzand achizitia de actiuni, cresterea de capital, investitii in segmentul IT, precum si achizitionarea pachetului majoritar al Asitrans Leasing.

NewsIn