Un sejur de Paste costa intre 360 si 600 lei in Marginimea Sibiului

Data publicarii: 11-03-2008 | Turism

O vacanta de trei zile, de Paste, la pensiunile agro-turistice din Marginimea Sibiul va costa, anul acesta, intre 360 - 600 lei de persoana, iar gradul de ocupare nu va fi mai mare de 50%, a declarat presedintele Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) Sibiu.

Diferenta de pret este data de numarul de margarete al pensiunilor, iar tarifele includ cazarea, demipensiune, plus masa festiva de Paste. Presedintele ANTREC Sibiu, Dorin Beu, spune insa ca nu se asteapta la o cerere prea mare pentru aceasta perioada.

"Din experienta anilor trecuti, ne asteptam ca gradul de ocupare sa fie de maxim 50%. De Paste, oamenii prefera sa stea acasa", a explicat presedintele ANTREC Sibiu. Potrivit acestuia, majoritatea turistilor care vor veni la Sibiu sunt din Bucuresti.

La Ocna Sibiului, la un hotel de patru stele, care ofera acces la centrul Spa, trei nopti de cazare cu pensiune completa costa 760 lei.

In alte zone ale tarii, vacanta de Paste costa intre 300 si 1.000 de lei.

La pensiunile din Maramures, de la Botiza, pachetul de Paste costa 360 lei si include trei nopti cu demipensiune, la locatii de doua si trei margarete.

Un pachet de patru nopti la Bran, la un hotel de trei stele, cu pensiune completa, masa traditionala de Paste si acces gratuit la sauna si sala de fitness costa aproximativ 400 lei de persoana.

La Gura Humorului, in schimb, in aceleasi conditii de cazare si masa, un sejur de patru nopti depaseste 1000 lei. Pe litoral, la Mamaia, trei nopti de cazare, la hotel de patru stele, cu mic dejun si masa speciala de Inviere, si acces la Spa Center, sauna, fitness si jacuzzi costa aproape 900 lei.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: