Raiffeisen Bank colaboreaza cu Politia Municipiului Bucuresti pentru prevenirea fraudelor bancare

Data publicarii: Astazi, 19-03-2008 | Finante-Banci

Raiffeisen Bank in colaborare cu Politia  Municipiului Bucuresti a lansat un program pentru prevenirea fraudelor, educarea si informarea clientilor bancii asupra fenomenului de frauda, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. In toate unitatile Raiffeisen Bank din Bucuresti, clientii vor gasi materiale informative care prezinta metode de identificare, detectare si raportare a fraudelor bancare.

"Acest proiect reprezinta o premiera pe piata bancara din Romania si speram sa-l putem extinde la nivel national. Odata cu dezvoltarea pietei bancare se inmultesc si fraudele bancare, iar specialistii nostri impreuna cu profesionistii din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Serviciul de Investigare a Fraudelor au inceput sa colaboreze pentru prevenirea si combaterea acestor fenomene. Sunt convins ca prin asemenea initiative comune, rezultatele nu vor intarzia sa apara" a spus Mihai Rauta, directorul Directiei Consumer Risk Raiffeisen Bank.
 
"Colaborarea bancii cu Politia Municipiului Bucuresti va facilita identificarea, comunicarea, urmarirea si retinerea persoanelor care sunt implicate in tentative de frauda la Raiffeisen Bank. Pentru succesul acestor actiuni solicitam sprijinul tuturor angajatilor din agentiile Raiffeisen Bank pentru informarea tuturor clientilor. Speram ca prin aceasta initiativa sa facem un pas important pe linia prevenirii fraudelor, mai ales a celor legate de creditele bancare" a spus comisarul sef Dan Calin, seful Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti.

Programul comun se deruleaza in cele peste 80 de unitati din Bucuresti, iar informatii suplimentare pot fi solicitate la numarul de telefon gratuit: 0800.802.02.02.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: