Vodafone reduce tarifele convorbirilor internationale din reteaua fixa, pentru clientii de business

Data publicarii: 21-03-2008 | IT&C

Vodafone Romania anunta reducerea cu pana la 47% a tarifelor pentru convorbirile din reteaua fixa Vodafone catre toate retelele internationale fixe si mobile, pentru clientii de business, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Noile tarife pentru apelurile internationale sunt disponibile companiilor care utilizeaza serviciile Vodafone de telefonie fixa, in cadrul solutiilor integrate de comunicatii  si clientilor Vodafone Office Zone. Aceste tarife sunt disponibile incepand cu prima factura emisa dupa data de 16 martie 2008.

"Ne bucuram sa oferim clientilor nostri de business tarife foarte competitive pentru apelurile internationale, catre toate retelele fixe si mobile, raspunzand astfel nevoii acestora de a fi in contact permanent cu partenerii de afaceri si de a beneficia, in acelasi timp, de costuri totale mai reduse pentru serviciile de comunicatii", a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.

Clientii din segmentul de business pot efectua acum apeluri catre toate retelele fixe europene la tariful de 0,08 Euro / minut, cu 47% mai scazut fata de tariful anterior de 0,15 Euro / minut.

Apelurile catre destinatii fixe si mobile din SUA, Canada, Alaska, Israel sau Hawaii sunt taxate acum cu 0,095 Euro/minut, fata de tariful anterior de 0,15 Euro /minut, ceea ce corespunde unei reduceri de 37% .

Apelurile internationale catre retelele mobile europene costa acum 0,18 Euro / minut, reduse cu 18% comparativ cu tariful anterior de 0,22 Euro / minut.

Destinatia Retele Tarif vechi Tarif nou
Europa Fixe € 0,15 € 0,08
Europa Mobile € 0,22 € 0,18
SUA, Canada, Israel, Alaska, Hawaii Fixe si mobile € 0,15 € 0,095
Africa de Sud, Algeria, Arabia Saudita, Argentina, Australia, Brazilia, China, Columbia, Coreea de Sud, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Hong Kong, India, Indonesia, Iordania, Iran, Japonia, Kazahstan, Kuweit, Liban, Libia, Malaiesia, Maroc, Mexic, Nigeria, Pakistan, Peru, Republica Dominicana, Singapore, Taiwan, Thailanda, Tunisia, Venezuela Fixe si mobile € 0,30 € 0,28
Restul lumii Fixe si mobile € 0,440 € 0,440
Satelit   € 2,230 € 2,230

Companiile care utilizeaza serviciile Vodafone de telefonie fixa beneficiaza de tarife mai scazute si pentru apelurile internationale catre retele fixe sau mobile din America de Sud (in tari precum Argentina, Brazilia, Columbia, etc.), Asia (China, Japonia, India, Coreea de Sud, Indonezia, etc.), Africa (Africa de Sud, Algeria, Maroc, Egipt, etc.) si Australia. Noul tarif este de 0,28 Euro / minut, aducand o scadere a costurilor cu 7% comparativ cu tariful disponibil pana acum, de 0,30 Euro / minut.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: