Credit Europe Bank pregateste un nou produs dedicat IMM-urilor pentru plata automata a facturilor

Data publicarii: 31-03-2008 | Finante-Banci

"In curand, clientii nostri IMM, vor avea posibilitatea sa plateasca facturile catre furnizorii de marfuri si servicii, fara a fi necesara deplasarea la banca, prin lansarea unui nou produs, Direct IMM, care are ca si principala facilitate debitarea automata a contului curent. Daca doriti sa eliminati drumurile la banca si sa urmariti scadenta facturilor sau monitorizarea platilor prin cecuri si bilete la ordin, atunci DIRECT IMM va fi solutia de care aveti nevoie pentru a  va administra mai simplu si mai bine lichiditatile! Vom lansa in scurt timp produsul, oferindu-va astfel posibilitatea de a beneficia de avantajele acestuia", a declarat Cemal Yildirim, Vice Presedinte Adjunct - Divizia IMM, Credit Europe Bank (Romania) S.A.

Direct IMM are ca principal scop plata facturilor emise de catre furnizori clientilor IMM. Prin acest serviciu, platile vor putea fi facute direct din contul curent al clientului IMM, doar in baza listei de facturi emise de furnizor, acesta putand beneficia totodata de costuri comparabil mai mici fata de cele standard pentru efectuarea transferurilor.

Un client IMM va putea folosi produsul Direct IMM cu unul sau cu mai multi furnizori.  Ca noutate adusa, produsul Direct IMM poate avea si o linie de credit atasata, destinata exclusiv platii facturilor decontate prin intermediul facilitatii.

NewsIn