Asitrans-EuroIns vrea sa deschida cel mult 50 de francize in 2008 si nu percepe taxa de deschidere

Data publicarii: 02-04-2008 | Afaceri

Compania de asigurari Asitrans-EuroIns vrea sa deschida cel mult 50 de francize in 2008 - dupa ce a deschis deja sapte de la inceputul anului - si nu va percepe taxa de deschidere a francizei pana la sfarsitul acestui an, a anuntat miercuri societatea.

Partenerul nu trebuie sa plateasca redevente periodice pentru franciza si nici taxa de publicitate, in mod obisnuit acestea vand valori cuprinse intre 4% si 8% din cifra de afaceri, respectiv 2%-5%, se arata in comunicat.

"De la inceputul anului am deschis sapte francize si am primit numeroase cereri. In 2008 insa, vom limita numarul francizelor deschise la 50, astfel incat sa asiguram standardul calitativ necesar", a declarat directorul executiv al companiei, Bogdan Stan.

Persoanele care vor sa devina parteneri ai Asitrans-EuroIns prin franciza in asigurari propusa de asigurator, trebuie sa dispuna de circa 4.000-5.000 euro, pentru a acoperi cheltuielile necesare demararii afacerii.

Partenerul va suporta cheltuielile care revin unitatii pe care o coordoneaza, precum salarizarea personalului, chiria spatiului, unitatile si intretinerea, telefonul fix, conexiunea la internet, combustibilul, materialele promotionale etc. Cheltuielile privind instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna sunt suportate de catre Asitrans-Euroins, se mai arata in comunicat.

Primele brute subscrise de Asitrans-EuroIns in anul 2007 se ridica la 91,17 milioane lei. Compania si-a extins anul trecut reteaua teritoriala la aproape 95 de unitati, urmand ca in acest an sa creasca numarul de unitati cu cel putin 50% fata de 2007.

Asitrans-EuroIns a devenit membru al Asociatiei Romane de Franciza (ARF), care este o organizatie non-guvernamentala, non-profit si neafiliata politic, cu scopul de a elabora strategii si programe pentru sporirea competentei si autenticitatii francizei in Romania.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: