Aeroportul Timisoara a introdus noi curse spre zece municipii din tara, din aprilie

Data publicarii: 03-04-2008 | Turism

Pasagerii curselor externe care vor ateriza din luna aprilie pe Aeroportul Traian Vuia din Timisoara isi vor putea continua zborul spre zece orase din Romania, ca urmare a conectarii aeroportului prin curse aeriene cu zece destinatii din tara.

Conectarea Aeroportului din Timisoara prin curse aeriene cu zece orase din tara are loc din luna aprilie, iar cursele vor decola zilnic spre Constanta, Satu-Mare, Bacau, Suceava, Cluj-Napoca, Sibiu, Oradea si Bucuresti, potrivit unui comunicat de presa transmis de reprezentantii Aeroportului International "Traian Vuia" din Timisoara.

"Avioanele sunt de tipul Saab si Focker si apartin companiei Carpatair. Aeronavele, care vin de pe cele zece aeroporturi din tara aterizeaza la Timisoara in fiecare dimineata, de luni pana sambata, intr-un interval de doar 30 minute (7.45-8.15). Decolarea de la Timisoara spre cele zece aeroporturi din tara se face in intervalul orar 15.05- 15.40", se arata in comunicatul de presa amintit.

Pe de alta parte, oficialii de la aeroport au transmis, recent, ca vor fi suplimentate zborurile low-cost catre destinatiile des uzitate.

Carpatair va lansa, in perioada urmatoare, doua noi curse externe, cu plecare de pe Timisoara spre Salonic si Kiev si va mari frecventa zborurilor pentru alte trei destinatii: Atena, Craiova si Satu Mare.  Zborurile catre Salonic vor incepe din 15 aprilie, in zilele de marti, joi si sambata. Si catre Atena a fost marit numarul de aeronave, cu o frecventa zilnica. Din 2 iunie, operatorul va lansa si zborurile spre Kiev, a treia cursa a Carpatair spre Ucraina, dupa Lvov si Odessa, timp de trei ori pe saptamana.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: