JOBfest - targul de joburi pentru studenti isi deschide portile pe 11 Aprilie

Data publicarii: 11-04-2008 | HR/Cariere

A treia editie a JOBfest, targul de locuri de munca pentru tineri si studenti, isi deschide portile in perioada 11 - 12 Aprilie 2008, in centrul Bucurestiului, la Cercul Militar National.

Peste 50 de companii ii vor astepta pe studenti pentru scurte interviuri la Cercul Militar National, in timp ce peste 200 de companii vor oferi locuri de munca part-time si full time in cadrul evenimentului online. In premiera pentru Romania, studentii beneficiaza online de un calculator de salarii care ii ajuta sa-si planifice mai bine interviurile oferind informatii despre nivelul de salarizare din sectorul vizat. De asemenea, JOBfest le ofera studentilor unelte si oportunitati de consiliere profesionala, fiind singurul eveniment care isi doreste sa educe tinerii profesionisti prin introducerea CV-urilor multiple pe modelul european EUROPASS.

Printre companiile interesate de recrutarea tinerilor se numara: ORACLE, ENDAVA, Procter&Gamble, Accenture, MICHELIN, BRD-GSG, BANK OF CYPRUS, TECH TEAM, CVO, OMV, ERICSSON, RTC, HONEYWELL, ARCTIC, OMNIASIG, AVIVA, ASIBAN, Snack Attack, TBS, WNS, ISPE, M CAR TRADING, mercury360, STAR STORAGE, INTERBRANDS, EOS, PRINTEC sau SKIN.

Targul de cariera JOBfest 2008 se axeaza pe domenii precum IT & Telecomunicatii, FMCG, Financiar - Bancar - Asigurari, Outsourcing & Limbi Straine, HR - Consultanta - PR, Inginerie & Industrie si asteapta studenti din toate centrele universitare bucurestene, dar si un numar mare de absolventi si tineri cu experienta de 3-5 ani de lucru.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: