Credit Europe Bank a extins Invest IMM si pentru refinantarea imprumuturilor de la alte banci

Data publicarii: 15-04-2008 | Finante-Banci

Credit Europe Bank a largit destinatiile creditului "Invest IMM", un credit de investitii acordat firmelor mici si mijlocii pentru achizitia de masini sau utilaje, acesta putand fi folosit, mai nou, si pentru refinantarea imprumuturilor similare de la alte banci, a anuntat banca.

"Prin modificarile aduse produsului Invest IMM, clientii pot beneficia atat de posibilitatea de refinantare a creditelor cu destinatie similara de la alte institutii financiare, cat si de un produs mai flexibil, ce ofera solutii de finantare avantajoase, pentru orice tipuri de echipamente noi si second hand, achizitionate atat din tara, cat si din strainatate", a declarat vicepresedintele adjunct, responsabil pentru divizia IMM a Credit Europe Bank, Cemal Yildirim.

Creditul Invest IMM este un credit de investitii pentru achizitia de masini, utilaje, vehicule neinmatriculabile (motostivuitoare, buldo-excavatoare etc.), instalatii, echipamente tehnologice sau de birou, precum si pentru inlocuirea sau modernizarea liniilor tehnologice de productie existente.

Invest IMM poate fi contractat in lei, euro, dolari americani sau franci elvetieni, pe termen de pana la sapte ani, si poate acoperi in intregime investitia (inclusiv taxa pe valoarea adaugata). Creditul are o perioada de gratie de cel mult sase luni, iar suma acordata fara ipoteca poate ajunge la 175.000 lei.

Beneficiarii eligibili sunt firmele mici si mijlocii, stabile din punct de vedere financiar, care au experienta in domeniul in care activeaza de cel putin un an si nu sunt inregistrate cu credite restante sau cu incidente in Centrala Incidentelor de Plati.

Credit Europe Bank, membra a grupului FIBA, are peste 400.000 de clienti, deserviti printr-o retea de peste 115 de sucursale, agentii si puncte de lucru.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: