Apolodor investeste circa 20 milioane de euro intr-un complex rezidential in Capitala

Data publicarii: 16-04-2008 | Imobiliare

Compania de constructii Apolodor va investi aproximativ 20 milioane de euro in Octopus Garden, intr-un complex rezidential situat in zona semicentrala de sud a Bucurestiului, in vecinatatea City Mall - Parcul Tineretului, a anuntat dezvoltatorul.

Octopus Garden va fi format din 152 de apartamente, cu doua, trei si patru camere, suprafata acestora variind de la 84 mp pana la 145 mp, toate imobilele urmand a dispune de finisaje premium. Preturile apartamentelor vor incepe de la 1.290 euro pe metru patrat, plus TVA.

"Intrarea Apolodor  pe piata imobiliara a survenit firesc, in conditiile in care dispunem de toate pregatirea si echipamentele necesare pentru realizarea unor lucrari de o calitate ireprosabila. Lucrarea va fi finalizata la sfarsitul anului 2009, cand proprietarii apartamentelor, printre care se afla si membrii ai echipei noastre, se vor putea muta fara probleme", a declarat directorul general al Apolodor, Radu Ouatu.

Proiectul Octopus Garden va fi adresat persoanelor cu venituri medii si peste medie si va fi situat intr-o zona foarte linistita, cu o gradina naturala deja existenta, care va fi parte integranta din ansamblu. Lucrarile au demarat la inceputul anului 2008, pana acum fiind finalizata faza de infrastructura.

Compania Apolodor a fost infiintata in anul 1992, avand in prezent peste 850 de angajati, si o cifra de afaceri in 2007 de peste 50 milioane de euro.

NewsIn