Piraeus Bank a lansat un depozit in lei cu dobanda de 11% pe an

Data publicarii: 16-04-2008 | Finante-Banci

Piraeus Bank Romania dezvolta depozitul Star oferind noi termene de economisire - 6 si 12 luni - precum si dobanzi de pana la 11%, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

In noua formula, Star este depozitul care asigura cele mai mari dobanzi de pe piata, atat pentru RON cat si pentru EUR, precizeaza oficialii bancii.

In functie de moneda de economisire si de termenul ales, clientii bancii pot beneficia de dobanzile oferite de Piraeus Bank Romania astfel:

Depozitul Star

"Dupa doua saptamani de la lansare, depozitul Star a devenit unul dintre cele mai populare produse de economisire pe termen scurt, din portofoliul Piraeus Bank Romania. Succesul se datoreaza dobanzilor real pozitive precum si faptului ca indiferent de evolutia pietei, clientii bancii beneficiaza de dobanda pe care au contractat-o la constituirea depozitului. Tinand cont de impactul produsului si de interesul consumatorilor pentru economisirea pe termen mai lung, am atasat depozitului Star doua noi scadente, la 6 si respectiv 12 luni", declara Catalin Parvu, Director General Retail Banking si Operatiuni, Piraeus Bank Romania.

Depozitul Star a fost lansat la inceputul lunii aprilie, avand initial o perioada de maturitate de 3 luni.

Alte caracteristici ale depozitului: dobanda fixa pe intreaga perioada, comisioane 0 pentru constituirea depozitului si retragerea la scadenta a banilor, deschiderea unui cont curent fara alte costuri. In plus, clientul poate opta pentru prelungirea automata a depozitului la scadenta si isi poate alege modalitatea de plata a dobanzii: capitalizare sau la scadenta.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: