Unicredit Tiriac Bank trece la sistemul dualist de conducere si numeste noi membri in boardul bancii

Data publicarii: 22-04-2008 | Finante-Banci

Actionarii Unicredit Tiriac Bank au aprobat pe 17aprilie trecerea la sistemul dualist de administrare a bancii, compus din Directorat si Consiliu de Supraveghere cu membri distincti, in care au fost numiti patru noi membri, a anuntat banca.

Conducerea Unicredit Tiriac Bank a aprobat numirea in functia de membru si vicepresedinte executiv al Directoratului pe Daniela Rohan, iar in Consiliul de Supraveghere al bancii au fost desemnati trei noi membri: Federico Ghizzoni, Carlo Vivaldi si Heinz Meidlinger.

Din Directoratul Unicredit Tiriac Bank fac parte sapte membri. Astfel, presedintele executiv al bancii ramane Catalin Rasvan Radu, iar membri si vicepresedinti executivi sunt Zoltan Major, Melih Mengu, Armin Huber, Stanislav Goranov Georgiev, Darko Fijan si Daniela Rohan, potrivit unui comunicat.

Potrivit sistemului dualist, conducerea bancii este formata din Consiliu de Supraveghere si Directorat si, conform noii structuri, membrii Directoratului nu pot fi, in acelasi timp, si membri in Consiliul de Supraveghere, se mai arata in comunicat.

Actionarii Unicredit Tiriac Bank i-au ales pe cei zece membri ai Consiliului de Supraveghere al bancii, care sunt Corneliu-Dan Pascariu (presedinte), Friederike Kotz, Ileana-Anca Ioan, Peter Koob, Florian Raimund Kubinschi, Carmine Ferraro, Robert Zadrazil, Federico Ghizzoni, Carlo Vivaldi si Heinz Meidlinger.

Ion Tiriac renuntase la sfarsitul anului trecut la mandatul de membru in boardul UniCredit Tiriac.

Unicredit Tiriac Bank a afisat pentru anul trecut un profit net de 263,1 milioane lei (78,8 milioane euro), in crestere cu 50,3% fata de anul anterior, pe fondul majorarii portofoliului de credite cu 37%, pana la 10,9 miliarde lei (3,3 miliarde euro).

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: