Nokia a semnat un acord cu Sony BMG pentru o oferta gratuita de muzica

Data publicarii: 23-04-2008 | IT&C

Nokia a incheiat un parteneriat cu Sony BMG, prin care casa de discuri ofera acces gratuit timp de 12 luni la piesele marcii din serviciul "Comes with Music", dupa ce in decembrie semnase un acord similar cu marca Universal, relateaza Reuters.

Avand primele doua marci din lume alaturi, Nokia ar putea atrage si companii mai mici din domeniul muzical, ceea ce i-ar crea posibilitatea sa concureze sistemul larg raspandit de plata individuala pentru fiecare melodie, practicat in vanzarea de muzica in format digital.

"Adaugarea Sony BMG celor de la Universal este un pas semnificativ si ne asteptam ca alte marci importante sa aleaga aceeasi directie inainte de finalul anului", a spus Ben Wood, directorul departamentului de cercetare al grupului de cercetare industriala CCS Insight.

Nokia a anuntat ca va scoate la vanzare cel putin trei modele noi de telefoane muzicale din a doua jumatate a anului 2008. Si se asteapta ca toate marcile importante sa colaboreze. "Suntem increzatori ca vom avea toate marcile pe masa pentru "Comes With Music". Facem progrese in privinta negocierilor", a spus seful departamentului de muzica al Nokia, Liz Schimel.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: