UniCredit Tiriac Bank ofera doua pachete de produse si servicii pentru calatorii

Data publicarii: 13-08-2008 | Finante-Banci

UniCredit Tiriac Bank a lansat pachetele Euro Travel Gold si Euro Travel Silver, disponibile persoanelor fizice, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Pachetele grupeaza toate produsele si serviciile bancare utile persoanelor active aflate in deplasare, in tara sau in strainatate. 

Pachetul Euro Travel Gold are un cost anual de 180 RON (50 EUR) si include un cont curent in lei si un cont curent in euro, scutite de taxa lunara de administrare, un card de debit si un card de credit MasterCard Gold emise gratuit, fara taxa anuala de administrare, fara comisioane de retragere de la bancomatele bancii si ale altor 15 banci membre UniCredit Group, fara comision de plata la comerciantii din Romania si din strainatate.

De asemenea, pachetul include servicii gratuite de Direct Debit, Telephone Service si Online B@nking, fara taxa de instalare si fara plata garantiei pentru dispozitivul digipass. Clientii care achizitioneaza acest pachet vor beneficia de asigurare de calatorie in strainatate si de reduceri la hoteluri din Romania si de peste hotare, reduceri la servicii de inchiriere de masini si la diverse agentii de turism. In plus, vor putea utiliza MasterCard Premium Collection, programul pus la dispozitie de MasterCard, prin care se ofera reduceri in reteaua de comercianti parteneri si care le asigura clientilor bancii care detin acest pachet accesul in business lounge-ul din Aeroportul Henri Coanda. 

Al doilea pachet pentru calatorii oferit de banca este Euro Travel Silver care, pentru un cost anual de 80 RON (sau 25 EUR) grupeaza aceleasi servicii si facilitati bancare, cardurile incluse in pachet fiind MasterCard Mass Credit Card si MasterCard Mass Debit Card. Pachetul include, de asemenea, servicii gratuite de Direct Debit si Telephone Service si ofera conditii asemanatoare pentru accesul la Online B@nking, cu exceptia faptului ca se percepe garantie pentru digipass (20 EUR), suma care va trebui platita suplimentar fata de pretul pachetului si care va fi returnata clientului in momentul expirarii perioadei de valabilitate a pachetului. Clientii posesori ai pachetului Euro Travel Silver vor beneficia de reduceri speciale pentru pachetele de calatorie.

Din luna martie 2008, cardurile emise de banca au comision de retragere de numerar in aceleasi conditii ca si in reteaua proprie din Romania la bancomatele bancilor membre UniCredit Group din alte 15 tari: Italia, Austria, Germania, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Polonia, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia si Ucraina.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: