Dacia atrage atentia clientilor asupra unei tentative de inselatorie legata de o falsa promotie

Data publicarii: 17-03-2009 | Diverse

Uzina de automobile Dacia atrage atentia clientilor asupra unei noi inselatorii legate de o falsa promotie, la care s-ar castiga autoturisme Logan prin tragere la sorti a zece numere de telefon, se arata intr-un comunicat remis de companie.

Suma ceruta asa-zisilor cistigatori, care ar urma sa fie anuntati printr-un sms, este cuprinsa intre 250 - 650 de euro.

Biroul de presa al Dacia precizeaza ca escrocheria a fost descoperita la adresa http://dacia-logan.webs.com/detaliiconcurs.htm.

Pentru ca cetatenii sa nu cada victime ale acestui concurs fals, Dacia precizeaza ca nu a organizat si nici nu organizeaza concursuri de acest gen si ca domnul Constantin Stroe (presedinte ACAROM si vicepresedinte Dacia), al carui nume este mentionat in mesaj pentru a da credibilitate inselatoriei, nu are nicio legatura cu falsul concurs.

Dacia va solicita inceperea urmaririi penale impotriva persoanelor vinovate de aceasta dezinformare frauduloasa, pentru savarsirea mai multor infractiuni prevazute de Codul Penal si pedepsite cu inchisoarea, precum inselaciunea si concurenta neloiala fata de Dacia, cu grave consecinte asupra imaginii de marca, precizeaza oficialii de la Dacia in comunicat.

Administratia Dacia roaga cetatenii care ar putea fi apelati de cei care au pus la cale inselatoria sa obtina de la persoanele care le contacteaza toate informatiile posibile si sa informeze de urgenta Vocea Clientului Dacia, la numarul de telefon 0248 500 000.

NewsIn