Visa vrea sa le arate romanilor avantajele utilizarii cardurilor, printr-o campanie de informare

Data publicarii: 18-03-2009 | Finante-Banci

Visa Europe lanseaza pana in mai o campanie de informare in Romania despre avantajele utilizarii cardurilor, prin care promoveaza utilizarea acestora la cumparaturi, in cadrul campaniei europene de brand, ce are ca tema "Viata merge mai usor cu Visa", arata un comunicat al companiei.

Visa subliniaza ca, in prezent, romanii pot folosi cardurile Visa in majoritatea magazinelor din tara, iar plata cu un card este mult mai ieftina si mai convenabila, deoarece comisionul este zero.

Campania media, care se va desfasura pana la sfarsitul lunii aprilie, include publicitate in presa scrisa, outdoor, in interiorul supermarket-urilor si la benzinarii. In a doua parte a campaniei, incepand cu 1 aprilie, Visa Europe va derula si o promotie.

Bancile membre Visa vor promova aceasta campanie prin intermediul propriilor canale.

Totodata, Visa a lansat o noua pagina de internet speciala pentru piata din Romania, prin care va furniza informatii practice si utile despre diferitele tipuri de carduri Visa disponibile si despre alegerea tipului de card corespunzator nevoilor fiecaruia.

Visa Europe este o organizatie detinuta si condusa de cele 4.600 banci membre din Europa. In octombrie 2007, Visa Europe a devenit independenta de noua corporatie globala Visa Inc., cu o licenta exclusiva, irevocabila si perpetua in Europa.

NewsIn