Cum sa faci bani vanzand spatiu publicitar pe propriul corp

Data publicarii: 20-03-2009 | Media

Pe timp de criza, unii devin foarte inventivi cand vine vorba de un venit suplimentar. Astfel se face ca 30 de americani au vandut spatiu publicitar pe propriul corp. Ei au acceptat sa li se tatueze temporar, pe cap, o reclama a Air New Zealand.

Kylie Bamburger este una dintre cele 30 de persoane din California care si-au vandut spatiu pe corp pentru publicitate. Ea a primit 777 de dolari pentru reclama de pe ceafa a Air New Zealand, care i-a fost tatuata temporar.

Pentru Kylie decizia de a-si tatua o reclama pe corp nu a fost dificila: ea sufera de o forma avansata de alopecie si nu are par niciunde pe corp, asa ca nu a fost nevoita sa renunte la podoaba capilara pentru a incasa "salariul" de ocazie. "Banii primiti m-au scapat de multe datorii",a  marturisit tanara, care este studenta.

Specialistul in marketing, Kenneth Wilbur, a declarat ca tatuarea pe corp a reclamelor i-ar putea scapa pe multi de datorii in perioada crizei si este o forma originala de promovare a unor produse.

Cei 30 de americani nu sunt primii care au primit bani pentru spatiu publicitar pe corpul lor. Dunlop a tatuat permanent logo-ul sau pe doritori inca din 2005. Pe site-ul www.leaseyourbody.com, persoanele doresc sa inchirieze spatiu pe corp pentru publicitatea sponsorilor site-ului sunt invitati sa isi faca un cont si sa se astepte la un nou tatuaj care, desi nu este prea frumos, este cu siguranta productiv.

cnn.com via Realitatea